آموزشگاه عکاسی آنلاین چگونه مهارت های عکاسی خود را ارتقا دهیم
شکی نیست که بهترین راه برای تبدیل شدن به یک عکاس ماهر، تمرین است. اما تمرین به تنهایی کافی نیست.
هنگامی که این دانش را به دست آورید، می توانید تکنیک های عکاسی را با تماشا و یادگیری از تمام جنبه های زندگی گسترش دهید. خود را محدود نکنید و خلاق باشید.
چگونه می توانید مهارت های عکاسی تان را گسترش دهید؟
- زاویه متفاوت پیدا کنید
- تمرکز ایجاد کنید
- عمق ایجاد کنید
- کار با دوربین را یاد بگیرید
- نورپردازی را درست انجام دهید
- از سه پایه استفاده کنید
- یاد بگیرید که چگونه تصویر را ارسال کنید
با تمرین و استفاده از این نکات می توانید مهارت های عکاسی تان را ارتقا دهید.
ترکیب عکاسی متفاوت پیدا کنید
عکاسی در دهه گذشته در ابعاد عظیمی رشد کرده است. با تکنولوژی دوربین های عکاسی که کارها را تقریباً آسان می کند، باید راه دیگری برای متمایز شدن در میان عکاسان دیگر پیدا کنید.
زاویه کامل عکس می تواند معنای زیادی ایجاد کند. حتی ظریف ترین تفاوت ها نیز می تواند باعث ایجاد یا خراب شدن عکس شود و به همین دلیل است که ترکیب بندی همه چیز در عکاسی است.
ایجاد یک زاویه منحصر به فرد در منظره ای که بیش از حد از آن عکاسی شده است، چشم بینندگان را به خود جلب می کند و باعث می شود که یک شاهکار عکاسی حلق کنید. مثل دیگران عکس نگیرید.
سعی کنید از منظری متفاوت عکس بگیرید. پیدا کردن و بازسازی عکس ها آسان است اما تنظیم روند چندان آسان نیست. تنها راهی که می توانید به این هدف برسید، امتحان ایدههای جدید و متفاوت است.
برداشت جدید و منحصربه فرد از ترکیب عکاسی نه تنها توجه خوبی جلب میکند، بلکه به کمک میکند تا بیاموزید چه زوایایی بهتر کار میکنند و محدودیتهای تجهیزات دوربین چیست. محدودیت هایی مانند محدوده دینامیکی یا عملکرد کم نور.برای تبدیل شدن به یک عکاس بهتر، باید افق دید را گسترش دهید و سبک ایجاد کنید.

تمرکز در عکاسی
هیچ چیز بدتر از عکاسی از ترکیب بندی نا متناسب نیست. از دست دادن فوکوس یا فوکوس روی سوژه اشتباه می تواند برای عکاسی اشتباه بزرگی باشد.
ایده عکس عالی، خلق داستان است و بدون فوکوس کامل، هرگز نمی توانید انتظار داشته باشید دیگران آن را دوست داشته باشند. عکس برجسته توجه افراد را به یک نقطه خاص جلب می کند.
برای دستیابی به فوکوس کامل عکاسی، باید با یک ایده روشن از داستان مورد نظر شروع و برنامه ای برای اجرای آن با دقت ایجاد کنید. این به معنای درک مهم ترین بخش عکس و نحوه تمرکز بر روی آن نقطه است.
وقتی طرح را مشخص کردید همه چیز به خود دوربین مربوط می شود. انجام تنظیمات مناسب برای شرایطی که در آن عکس می گیرید بسیار مهم است. فوکوس عالی بدون شک مهارت های عکاسی را بهبود می بخشد، اما گاهی گفتن این کار آسان تر از انجام آن است.
مهارت های عکاسی برای کمک به تمرکز
روی سوژه درست عکس فوکوس کنید. مطمئن شوید که نقطه فوکوس نقطه برجسته عکس است و هیچ چیزی حواس بینندگان را پرت نمی کند. مطمئن شوید که آیا می خواهید پیش زمینه را محو کنید و روی پس زمینه تمرکز کنید یا برعکس و از قبل تصمیم بگیرید و روی سوژه تسلط یابید.
حالت فوکوس صحیح تنظیم کنید
امروزه اکثر دوربین ها به فوکوس خودکار تک شات و فوکوس خودکار سروو مجهز هستند. بدون وارد شدن به جزئیات، فوکوس خودکار تک شات برای سوژه های ثابت مانند پرتره یا مناظر عالی است، در حالی که AF سروو برای سوژه های متحرک مانند عکاسی ورزشی و حیات وحش استفاده می شود.
مطمئن شوید سرعت شاتر به اندازه کافی سریع است که سوژه را فریز کرده و لرزش دوربین را هنگام عکاسی دستی متوقف کند. اگر سرعت شاتر خیلی پایین تنظیم شده باشد، تاری حرکت به کل عکس وارد می شود. این می تواند یک اثر جالب باشد.
از فوکوس خودکار استفاده کنید
فناوری دوربین در طول سال ها راه طولانی را پیموده است و سیستم های فوکوس خودکار فوق العاده دقیق و سریع شده اند. قبلاً تنظیمات فوکوس دستی را انجام دهید. با سیستم فوکوس خودکار دوربین آشنا شوید. از فوکوس خودکار تک نقطه ای استفاده کنید. با تنظیم نقطه فوکوس جداگانه، کنترل کامل محل فوکوس دوربین را در دست بگیرید.

ردیابی سوژه های متحرک
با ردیابی سوژه و متحرک نگه داشتن در نقطه فوکوس، شانس خود را برای گرفتن یک عکس واضح افزایش می دهید. اگر دوربین را ثابت نگه دارید و منتظر بمانید تا سوژه در نقطه فوکوس ظاهر شود به سرعت سیستم فوکوس خودکار متکی هستید. به همان اندازه که سیستم های فوکوس خودکار خوب هستند، اکثر آن ها با سرعت کار نمی کنند. تسلط بر این تکنیک عکاسی آسان نیست، اما به نتایج بسیار بهتری دست خواهید یافت.
فوکوس را دقیق تنظیم کنید
پس از تنظیم فوکوس، روی صفحه نمایش زوم کنید و دقت را دوباره بررسی کنید. اگر فوکوس نقطه ای کمی بیرون از کادر است، تنظیمات دستی کوچکی را انجام دهید تا فوکوس روی آن خوب باشد. با لنزهای با کیفیت بالاتر، می توانید این تنظیمات دستی کوچک را در فوکوس خودکار از طریق حلقه فوکوس انجام دهید. در ابتدا میتواند کاملاً روی صفحه نمایش کوچک فوکوس شده به نظر برسد، اما هنگامی که تصویر را به رایانه منتقل میکنید، نقص ها نمایان میشوند.
فوکوس دستی در نور کم
متأسفانه، فناوری بیخطری نیست و سیستمهای خودکار به نور کافی برای فوکوس دقیق نیاز دارند مگر این که دوربین حرفه ای داشته باشید. برای عکس های تیره، باید به روش های قدیمی برگردید و به صورت دستی شات بگیرید. با استفاده از روش تنظیم دقیق، توانایی تولید مناظر واضح را دارید.
ایجاد عمق در تصویر
ایجاد عمق در تصویر، شخصیت را به عکس اضافه می کند. راهی دارد که اجازه میدهد احساس کنید که آن جا هستید و لحظه ای را با عکاس زندگی میکنید و انگار خودتان پشت لنز هستید.
عمق، حس لایه هایی را ایجاد می کند که جلوه ای سه بعدی به تصویر می دهد. عمق، ایده ای از فاصله و اندازه می دهد و عکس را در پرسپکتیو قرار می دهد و به طور متناوب، اجازه می دهد که چشم انداز را کاملاً به هم بریزید. تکنیک ها و دستکاری های پرسپکتیو است که به عکاس اجازه می دهد از یک موقعیت واقعی جلوه ای غیر واقعی خلق کند. اما ایجاد عمق به معنای درک برخی از اصول اولیه دوربین است.

نحوه ایجاد عمق در عکس
دیافراگم را باز کنید
به عنوان یک قاعده کلی هرچه دیافراگم را بازتر کنید، عمق میدان کمتر خواهد بود. به عبارت دیگر، اعداد پایین تر با عمق بیشتری برابر با تصویر شماست.
بزرگ نمایی
هر چه لنز زوم بیشتری داشته باشد، عمق میدان باریک تر می شود. اگر لنز زوم ندارید، دوربین را به صورت فیزیکی به سوژه نزدیک کنید تا جلوه مشابهی ارائه شود.
معرفی پیش زمینه
با دور شدن بیشتر از سوژه و معرفی پیش زمینه، یک عنصر اضافی به عکس اضافه می کنید. این تکنیک به ویژه با لنز تله فوتو به خوبی کار می کند زیرا می توانید دورتر شوید و عمق بیشتری به تصویر اضافه کنید.
خلاق باشید
از اشیاء طبیعی مانند درخت یا شاخه برای عکاسی استفاده کنید. این امر نه تنها می تواند عمق بیشتری ایجاد کند، بلکه می تواند در صورت استفاده صحیح، تاکید بیشتری روی سوژه ایجاد کند.
کار با دوربین را یاد بگیرید
آیا تا به حال کتابچه راهنمای همراه یک اسباب بازی جدید را مطالعه کرده اید؟
کاری که باید انجام دهید این است که با دوربین خود نزدیک و شخصی شوید. ریزه کاری ها را بیاموزید، یاد بگیرید که هر دکمه چه کاری انجام می دهد و چرا. با تنظیمات و اثراتی که هر تغییر روی عکس ها ایجاد می کند آشنا شوید.
هیچ دو لحظه ای شبیه هم نیست. به این معنی که هیچ دو عکسی نمی توانند یکسان باشند. باید بدانید که چگونه تنظیمات را برای هر موقعیت فردی انجام دهید. صحنهها میتوانند در یک میلیثانیه تغییر کنند و اگر دوربین را بشناسید، میتوانید به سرعت خود را برای گرفتن عکس عالی آماده کنید.
چیزهای جدید امتحان کرده و با تنظیمات مختلف آزمایش کنید تا بدانید در هر موقعیتی چه چیزی بهترین کار را انجام می دهد. بدترین کاری که می توانید برای حرفه عکاسی انجام دهید این است که به حالت خودکار پایبند باشید. خودکار توانایی های شما را به شدت محدود می کند و رشد تان را برای تبدیل شدن به یک عکاس بهتر متوقف می کند.
نحوه کنترل نوردهی را بیاموزید، تنظیم فوکوس مناسب را برای هر موقعیتی پیدا کنید و اگر در جنبه خاصی از عکاسی مشکل دارید، چیزی را تغییر دهید.
خلاصه کردن مهارت ها و تکنیک های عکاسی
اگر رویای شما بهبود مهارت های عکاسی است، هیچ چیز نباید مانع رسیدن به اهدافتان شود. بهترین توصیه این است که درهر فرصتی عکس بگیرید.
هیچ چیز بهتر از تمرین نیست همچنین داشتن فکر آگاهانه در مورد آن چه می خواهید به دست آورید، بدون شک مهارت ها و تکنیک های عکاسی تان را بهبود می بخشد.
برگردان به فارسی: سولماز همدانی
کاری از تیم تولید محتوای مجتمع فنی تهران نمایندگی ونک
برای دیدن دوره های عکاسی دیجیتال کلیک کنید